MANİSA / KIRKAĞAÇ - Yağmurlu - Recai Berber Ortaokulu

Yağmurlu - Recai Berber Ortaokulu

YAĞMURLU KÖYÜ KIRKAĞAÇ MANİSA, 45700 Kırkagac, Manisa, Turkey
Vizyon
Biz, her şeyin öğrenmekle başladığını kabul ederek; çağdaşlığın, teknolojinin, toplumsal yardımlaşmanın, milli ve ahlaki değerlerin egemen olmasını sağlayacak, toplumun gelişmesine katkıda bulunacak, yüzü aydınlık, geleceğe dönük örnek vatandaşlar; düşünen, üretici, duyarlı, ruh sağlığı yerinde, topluma öncü bireyler yetiştirmeyi hedefledik.
Misyon
Çağdaş, demokratik, bilimsel eğitimde batı normlarını yakalamayı hedeflemiş ve bu hedef doğrultusunda özveri ile çalışan, aktif, dinamik, katılımcı, araştırmacı, kararlı, topluma öncü, sorumluluk sahibi, kendi potansiyeline uygun eğitim alan bireyler yetiştirmektir. Eğitim kurumumuzda amacımız, en iyi en kaliteli eğitimi vermektir.
Bilgi Yarışması İlçe Birinciliği
Kütüphane Kitap Sayısı :1900
Ulaşım
Köy Minibüsü (Her Gün) Öğretmenlerimiz kendi araçlarıyla Kırkağaç, Soma, Akhisar ve Manisa Merkezden Geliş-gidiş yapmaktadırlar.
Köy 300 Hane Yaklasık 1000 Nufüs
İlçe Merkezine 13 Km İl Merkezine 80 km